Baby first

Dah 5minggu normal ke sakit pingang mcm senggugut.. Rsau.. Anak pertama

9 Balas

normal wak.. yang penting jng sampai ada bleeding yaa.. cepat2 pegi klinik kalau jd. semoga anak dan ibu sihat sentiasa

It normal sis.. Ap² pun sis kena pantau juga keadaan sis klu berterusan boleh rujuk doc..

uish baru 5 weeks sis nanti dh masuk last trimester Allah sakitnya lgi tak tertanggung

2y ago

haha dgn cramp kaki tiap malam kerap kencing tkpe ni pergorbanan ibu semoga dipermudahkn ❤

Normal sbb rahim nk membesar.. Asalkan takde bleeding/spotting ok je

Normal….nnti lama2 baru elok….tpi kene sabar sikit lah…..

Sy pun mcm sis, masuk 7w dh kurang sakit tu.

3y ago

Ya kdg2 je rasa pastu hilang. Awal 5w tu mmg sakit sgt mcm nk trcabut pinggang 😅

normal ja slagi tk ada turun darah

Normal. Nanti lama2 dia hilang

3y ago

Kdng2 krem sakit kt ari2 mcm nk dtg period

normal