Masih Menanti

Dah 4 bulan ank syurga saya tinggalkn saya.. Pagi nih rindu sgt. Air mata menitik lg. ALLAH besarnya ujian mu.. Harap saya trus kuat harungi hari2 yg mendatang?

10 Balas

Sis kuat ya.. Xyah tlalu sdeh sgt.. Saya pun sblm ni khilangan anak ptama saya.. Sdeh mmg sdeh tp kita kna kuat n ingt kita wanita beruntung sbb Allah bg kita anak syurga yg mnnati n doakan kita dsana... Sis kna tenang n rajin2 sedekah alfatihah utk anak syurga bila rindu ... Skrg sis kna redha dan x blh stress sgt utk pmudahkan sis dpt baby baru.. Saya doakan kita kuat n dpmudahkan utk dpt baby yg shat ..aamiin

4y ago

Insya Allah. Semoga Allah mudahkn urusan saya. Amin