bby mengeras 39w

dah 39 w 3d ni masih lom ada tanda2 contraction ..tpi bby kerap mengeras je ..beberapa minit ..ada tak sesiapa pernah mengalami ??

2 Balas

saya baru bersalin.. memang takda turun tanda lendir, darah, air semua tu.. tapi baby kerap mengeras.. kadang2 sakit belakang & pinggang.. 3hari macam tu, baby kerap mengeras.. pergi pac jalan dah buka 3cm.. kalau sis rasa tak selesa & tak mcam biasa boleh terus ke hosp 😊

3y ago

ouhhh oke2 terima kasih tula sakit2 belakang juga ..dah dua hari bby kerap mengeras ni pun dh tak larat nk bawa badan ..perut dh menurun