Bukaan 1cm

Dah 38w2d baru 1cm ... xd tanda2 lagi.... ada tips x nak cepatkan bukaan ?

17 Balas

cuba buat jalan itik. last day puasa haritu sye buat jalan itik, esoknya pagi raya dah bersalin. 4pagi contraction, 7pagi pecah ketuban, sampai hospital dah 4cm. masuk labour room 6cm. alhamdulillah lebih kurang sejam je dalam labour room. 38w 3d ☺

5y ago

sye buat satu round karpet tu je. tu la first time buat. nak buat lama2 tak larat 😂 ikut kemampuan sis