Terjatuh help 🥲

Dah 30weeks today tetiba tersadung pula , tergeliat tangan tapi perut tak kene ( jatuh mengiring ) ada effect apa apa tak eh 😭 risau tapi still monitor pergerakan baby cuma yelah lemak tebal kan begitu gitu jela rasa 😭 apa kene buat ye should i go clinic ?

23 Balas

terus pergi klinik , saya pernah terjatuh 27weeks pregnant . dr scan risau baby dengan uri terpenggal . sebab kita tak tahu bby dekat dalam camne , Alhamdulillah takde pape . better pergi check yaaa :)

saya dulu jatuh juga tapi terduduk. lepastu terus pergi ke klinik tapi staff situ kata kalau takda pendarahan, should be ok. kalau risau sangat, boleh je kalau nak buat scan nak tengok baby dalam tu

kalau risau pergi check awak. jgn tunggu. sy haritupon hmpir2 tergelincir dlm bilik air. satu kaki ke depan satu kaki ke belakang. sy trus ke klinik dn refer doctor. doctor kata okay bru sy lega

sy pun pernah tersadung jatuh terduduk tapi sempat tahan dgn tangan, kaki terseliuh je. tp terus pergi emergency check, alhamdulillah smua ok. lebih baik pergi utk check ye

saya pun ada terjatuh terduduk dalam toilet masa pregnant 6 bulan. alhamdulillah baby sihat. kalau awak takut, boleh pergi scan. Jangan risau ye

Better pergi klinik untuk further check up, monitor kat rumah tak nampak apa jadi dalam kandungan. Semoga takde apa apa serius

Dah jatuh gitubtakut risau baby ada pape pergilajelah klinik sis ooi. Tak perlu tgu jawapan dlm ni. Bahaya ya kalau tgu tgu.

better trus pergi klnik chck kondisi bby mcmne... sbb trjtuh ... mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya..aamiin..

kalo puan risau pergi je cek..xde masalah pon..biasa kita risau kalo turun darah,baby kurang gerak etc2

Pegi aje klinik sis. At least dpt rawatan dan hati pun akan lega. Mudah mudahan tkde pape yg serius