alhamdulillah

Dah 30w.... Berdebr rasa nya.. Lg berpa minggu.. Brng bby tk packing lagi. Hahah... Alhamdulillah kptusn air gula norml....teknn drh ok... Alhamdulillah... Risau 16.4 g pakar cek bekas ceaser... Bole ke tk bersalin norml.. Kalo ditakdirkn ceaser jgk doakn sy siht2 dn bby ya...... Yg pnting bby siht slmt dn sy siht...

alhamdulillah
3 Balas

Sy anak 1st czer. Bila mengandung anak no 2, kena jumpa doktor pakar. Doktor akan nasihat, bgtau ape risiko2 kalau czer dan normal utk yg no 2. Sbb jarak antara anak 1st & 2nd jauh, doktor bagi pilihan kat kami suami isteri. Sama ada nak czer @ try normal. Kami suami isteri pilih try normal. Kalau last minit kena czer, sy terima je. Sbb kita tak tau ape yg akan jadi masa dekat labor room tu.. tapi Alhamdulillah, anak 2nd ni sy dapat bersalin normal. Good luck ibu.. 💪💪

5y ago

Yke... Best dga.... Tp sy ank frist gn no2 jrk dekt.... Ank blom setahun sy dah hamil.... Risau tk bole norml....

sy doakan semoga sis dpt brsalin normal nnti. sy dulu ank no 3 czer sis. branak ank no 4 normal. ank no 5 pun normal. sy bunting ank no 6 😊😊 harap2 dpt brsalin normal nnti bulan 8

Samela xpack lgi...tgu sabun bsuh spai..