Berat tak naik

Dah 23 minggu. Berat masih 50 kg. Naik 1-2 kg ja since pregnant. Risau 😔

4 Balas

normal tu puan. kalau berat naik mendadak kena minum air gula. Macam saya berat naik 3 kilo. Minum air gula yang kedua terus sangkut gdm. Bermula la sesi tiap 2 minggu kunjung mengunjung ke klinik. 😌

saya naik mendadak 3kilo jee asyik naik terus kena minum air gula kali kedua minggu depan.. checkup klinik pon dh selang sehari dh sekarang sebab berak naik mendadak2..

normal tu sis . sebab kalau berat naik mendadak doc risau kencing manis pula 😅

3y ago

Saya 28 minggu baru 47 kg

sy pon sama sis. 22w. bukak buku 70. skrg 71.5 je

3y ago

xde apa pon. next appointment 3.5.2021 nnti