Gender baby

Dah 22 weeks pon baby masih taknak tunjuk gender dia 🤭 siap sorok & straight kan kaki 😂 ada tak pengalaman mummy macam ni ? #ingintahu #bantusharing #firstbaby

Gender baby
10 Balas

Mcm sy lah . Scan2 xnk tunjuk gender dia . Tapi alhmdulilah dpt dokter scan pandai main2 Dgn bby and pujuk bby . Tapi lama juga lah dlm 30minit hahaha . Last2 haaa baru dia nak tunjuk gender dia . Bby girl ke boy ke . Ikut luck juga dia nak tunjuk atau tak . Sebelum scan tu makan aiskrim pujuk2 bby . Kene rasuah baru dia tunjuk 😘

11mo ago

Tulah, sebenarnya saya tak kisah tau girl ke boy 🤭 tapi tulah setiap kali scan ada je perangai nya🤣 smpai saya 45minit jugak dalam tu puas sono pujuk .. tapi tak mau jugak hahah lagi dia kepit 🤭😂😂