Keguguran terancam...

Dah 2 kali scan di KK tapi still nmpak kantung Dan baby masih kecik walaupun dah 12 weeks...next weeks still ada appointment di KK untuk scan Kali ketiga..... then semlm time maghrib ada keluar darah warna coklat2 gitu campur lendir tapi x bnyak, Dan keluarnya sekli je... Dengan Rasa cemas pergi lah hospital bhgian kecemasan, then doktor soal siasat Dan Kira 13 weeks 3 day kemudian dye buat scan...lama juga dye buat scan smpai dye panggil 2 3 org gak tolong.... Kemudian dye terangkan ada kntung dan janin POn ada cuma jantung tak jumpa....ini di panggil keguguran terancam... So kene refer doktor sakit puan esok.... #secondpreggy . Siapa ada pengalamn ni, leh tak share apa yg boleh saya lakukan...

1 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini..tp xpe sy try up status puan ni ea hrp ada yg sudi share pnglmn mereka dgn puan .mg dpmudahkan segalanya .aamiin