Confuse tngk upt

Dah 2 hari sakit dada, pagi ni try test upt.. nmpak mcm ad 2 line.. ke perasaan sy je?? #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

Confuse tngk upt
11 Balas

klau p klinik pun memang doctor akn ckp -ve bila test line susah nmpk mcm tu.. boleh test stiap 2 hari utk tgk progress, makin terang tu kira btul la pregnant. klau still juling mata suluh bwah lampu, sama ada upt rosak atau tercemar dan lain2

Assalamualaikum puan. cuba pakai clearblue brand upt. anak 1st saya pakai tu terus. jelas tulis dgn berapa week dah kandungan kita. good luck ya

mcm satu line je..tp cuba je la test lagi esok n hari² hahah..beli kat shopee je 78sen ..sy beli smpai 10 nak test hari² ngek

kalau Sy , test ari2, kalu pregnant mmg line akn nmpk Hari demi Hari..... good luck 🤞🍀

Dalam gambar mungkin tak nampak sgt. Selang 3 hari try lagi. Semoga ada rezeki awak.

sy nmpk 1 line.. nnt bape hari test lagi.. klau ada nnt dia lg terang

1line je tu. nnti lagi 1w try la. tgu delay period ke.

2y ago

Ada la sis cuba tgok btul2 kasi zoom

Saya pon mcm ni. Breast sakit. harap ada sinar mentari 🫶🏼

mcm 1 line.. nnt bape hari test lg

Haa ada dua line tp samar

2y ago

Kadang kalau kering pun boleh naik samar2 mcm tu. Awak try test lagi