how to survive this?

Dah 16w tp masih muntah², tak selera sgt nak makan..i feel so down & mcm mentally tortured. Mommies please share your words & advice?

2 Balas

sabar.. sy mual muntah sampai 21w.. lain org lain alahan nye.. lain pregnancy pn lain ragam.. org kata alahan ni bagus.. tu tanda kandungan kita kuat.. 💕

4y ago

sy dulu teruk x teruk la mybe emosi kot sampai rasa xnk ade dye je sbb x tahan dgn alah.. alhamdulillah la skarang ok sikit.. cuma alahan pada bauan, nasi putih, dan berus gigi masih ade.. 😅