Kebas&kesemutan tangan

Da x mommy yg skg tggu hari nk bersalin,alami tapak tangan kebas2 kesemutan melampau hgga x ble genggam tangan.asal gerakkan jari je sakitnya smpai ke [email protected] da 4 mlm alami cm ni..da petua x cm mn nak kurangkn or hlgkn?#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

12 Balas

selalu kena bila bangun tido. doktor kata maybe sbb sy sarat sgt pastu tido mengiring ke kiri je sepanjang malam taknsedar tertindih tgn sendiri. kalau kerap sgt sakit terus ke klinik jgn biarkan camtu je