TAK FAHAM

Da tau pregnant beria nak puasa then ape2 jd meroyan kau da pregnant makan je la yg nk seksa anak tu da kenapa ??? Puasa bole ganti nyawa boleh ke sis ?????

28 Balas

😂😂😂 X puasa pun.. 38w

COMMON SENSE PLEASE

Hahahha

😅😅😅

😂😂

4y ago

Mana komen² Shazzanuraireena yg cakap tak perlu puasa kalau pregnant sebab ada dalam Al-Quran tu? Semalam tengok merata dia canang ckp ada dalam Al-Quran. Dah delete ke? Awak dah sebar benda palsu pasal agama tau, bukan kena delete tapi kena minta maaf dan betulkan kenyataan awak semalam. Tu lah sape suh gelabah sangat, baik ko gi makan nasi je smlm dr sebar benda palsu.