KENCING PROTIEN

DA MINUM AIR MASAK BANYAKK SANGAT SIAP TUNJUK BAWAK DOCTOR BOTOL AIR 2 LITER KITE HAHA TAPI SETIAP KALI CHECK UP KK, PROTIEN 2+, SCAN DETAIL BABY DA BUAT, SEMUA ALHAMDULILLAH OVERAL NORMAL AND SMOOTH, TAKDE MASALAH APA2 PADA BABY. MOMMY JE BUNTU NAK BUAT APA LAGI BAGI KENCING OKAY

1 Balas

wkt ank pertama sy pun mcm ni..tapi saya amal 2 benda ni...minum air barli setiap pagi dan cuci faraj guna air rebusan sireh seminggu 2-3kali..alhamdulillah..amal 2minggu hilang..Allahualam..

3mo ago

sy x pasti kalau air garam. tapi kalau sis cuba x masalah.