bagi nestum

da ka kt sini yg bagi bby 5 buln mkn nestum? mak sya sendiri asyik srh sya bagi nestum jeee sya tkut nk bagi 😭

1 Balas

oh yeke..lepas tu ank puan ok x ada alami apa2 sakit perut or etc? emm kalau ikutkan usus bby start matang pd umur 6 bln dan waktu sesuai bg anak makan adalah ms umo 6 bulan.tu pn kena cuba bg makan bubur kosong yg dh dblend.mg dpmudahkan segalanya .aamiin

3y ago

alhamdulillah.😉👍🏻oh ingtkn maknya jd suapkan cucunya makan .hehe.. alhamdulillah selamat ank dr mkn awal .tp ada juga yg doc pakar peads suruh bg makan..tp depend pd kes .kena rujuk pakar n dh chck br leh bg makan atas consultation yg d beri doc..mg anak mmbsr dgn sht .dan mnjdi ank soleh/solehah buat ibu ayahnya..Allahuma aamiin Ya Mujib❤️