excited 1st baby after 5 years

Da buat 5d scan...susah nauuuu die nk tunjuk muka,puas doc kacau,die bagila sekali...alhamdulillah baby sihat...beratpun selari usia kandungan...papa lebih excited sbb geng dia..already 30 week..doakn semuanya dipermudahkan ye..

excited 1st baby after 5 years
16 Balas

alhamdulillah..semoga dipermudahkan segala urusan..Saya scan 5D Masa 27w..baby tutup muka dgn kaki..smpai doc cucuk2 tumbuk2 perut dgn scan tu..ahaha..baby Belanja skali Dua je muka nya..

Aamiin Allahumma Aamiin Samalah kita...almost 5 years after 1 kali keguguran..semoga dipermudahkan urusan bersalin Aamiin

sis scan ni masa 27mnggu ke..nampk jels x semua.sy dh 28 week pn msih belum scan mcm ni

Amin 🙏 permudahkan semua Selamat jalan dengan lancar Amin 🙏

Tahniah sis. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye. Aamiin

Sama la sy xnk tunjuk gak Sama details scan 30w 3 day today

Alhamdulillah... moga di permudahkan Segalanya... Aamiin

Alhamdulillah...semoga urusan dimudahkan

Moga dipermudahkan segalanya 💕

Alhamdulillah syukur 🥰🥰🥰