salam saya nak tanya

cuma nk tahu, pap smear sakit tak? siapa dlm ni ada buat? rasa dia mcam mna? sya tak lama lagi nk pap smear tpi takutt sangat la aduiii takut sakit sangat😭

4 Balas

xde rase apa la...relaxkan badan je...saya baru je buat pap smear last month...nurse kk ajak buat masa pergi cucuk anak 4 month .saya on je😂...saya ni penggeli...jadinya geligeli je rase..😂😂😂 jgn risau ..it's harmless.🥰

belum buat lagi takutlahhh 😆🤣😭 masa sebelum bersalin dah ada pengalaman kena pakai muncung itik tu ya tuhann rasa dia tak selesa ..

Tak sakit jika kita relax

X sakit pun. xde Rasa.