Pap SMEAR

Nak tanya Pap Smear sakit tak?? 🥺🥺berapa bulan selepas bersalin baru boleh buat ya??

5 Balas

Srs tak sakit langsung. Cuma rasa pelik je. Tips nak buat tu,kene relax. Jangan kejung..kene relax jee. Saya buat masa saya kene admit ward semula lepas bersalin tu sebab tumpah darah..

Tak sakit, sy buat tvs hritu and doktor buat pap smear sekali. Punyalah berdebar, tak sakit langsung 🤣 geli3 cmtu je bila swab berus tu

pap smear dah boleh buat sendiri kan skrg. nnt misi ajar buat mcm mana. tp tulah mcm seram pulak nk buat sendiri tu

x sakit..sakit lagi kna celuk masa cek bukaan tu 😅

tak sakit.