Normal ke. 38 weeks kerap buang air besar. ?? Takde tanda2 lagi ni nak bersalin..

Cuma kerap mengeras je. Setengah jam atau sejam baru mengeras. Anak first ni..

2 Balas

Sama jgk. Kerap membuang. Tgh nervous & due 17/11. Last 2 week dr siap guna mulut itik dah n expected delivery plg lewat last week. Tp xd jgk. Cmne ni 😅

kalau nurse bagitau,tanda bersalin semakin dekat. kalau sy,haritu juga bersalin kalau kerap ke tandas