Nk tnye klau sy mkn vitamin yg klinik bgi waktu mlm boleh ker?

Cuma ingin thu lebih lanjut?

4 Balas

Saya akan makan Zincofer sebelum tidur tapi pastikan selepas 2 jam kita makan malam. Kalau ambil perut kosong mmg akan meloya la 😄

Boleh , macam saya doctor kasi zincofer . Makan sebelum tido , kalau makan pagi loya lepastu muntah . Tak boleh nak Buat kerja .

tula sbb iron tu lg cepat menyerap. jadi elok makan sblm sarapan atau sblm tidur..

Boleh je

7mo ago

ohh kena perut kosong ya...sy xboleh plak mkn ubat time perut kosong sbb ad gastrik..xthn perutnye..sy mkn selepas mkn...