Cramp

Cukup 6bulan penyakit baru mai.. Dua hari berturut2 cramp.. Hari nii tak cramp.. Tapi dia mai tarik urat plak.. Jalan pun macam org capit dah.. Nak pi keja pun pikir dua tiga kali?

4 Balas

Better sapu minyak dulu kt kaki n urut sebelum tidur utk elak cramp sis

Minum susu...sapu minyak..pakai stokin dan masa tdo tggikan kaki

Cer sis minum susu sehari 2x. Tengok okay tak lepas tu.

4y ago

Ooo kalau mcm tu, mintak dgn doc pil kalsium. Sy pun ada gastrik jugak tapi still boleh minum susu.

Sis tidur kena pakai stokin. Cramp kat kaki ke sis?

4y ago

Owh, cuba rendam kaki dgn air suam. Lepas tu tidur pakai stokin. Macam saya, Alhamdulillah dah tak cramp lps tu