Nk tanya ad tak baby yg lepas cucuk kat bahu jd mcm anak saya

Cucuk ni dah lama masa balik hospital lg..ni baby dah 1 bulan 2 3 hri ni baru nampak bahu dia jadi macam ni..bahaya tak ye

Nk tanya ad tak baby yg lepas cucuk kat bahu jd mcm anak saya
5 Balas

Tu suntikan BCG rasanya, mmg dia akan tinggalkan kesan mcm tu, kdg dia akan bernanah jg sikit, tu mksudnya suntikan tu menjadi...kalau x da kesan langsung bererti suntikan tu x menjadi, jadi anak perlu ambil sekali lagi suntikan tu masa Tahun 1 nnt...ni pengalaman anak2 saya sebelum ni, tp alhamdulillah semua anak saya menjadi suntikan BCG yg pertama...

3mo ago

ok tq sis