Pengalaman yg plg dirindui time mengandung

Cube share, pengalaman apa yg paling mommies rindu time mengandung? sy plg rindu time baby kick..??

15 Balas

Tengah alami skrg ni.. Bby first juga.. Plg suka bila rasa dy bergerak.. Rasa dy kick.. Nampak perut benyot2 bentuk bila bby gerak.. Tp xtahan sakit itu ini.. Sakit celah kangkang, pinggang, punggung, tulang vagina.. Aduiii siksa nk bgn, nk ubah posisi tidur, tidur xlena, lenguh2 paha n punggung.. Tp rasa nikmat bila ank gerak, ank kick, kadg3 dy buat mngeras.. Myb tu moment yg akn sllu d rindui bila si kecik ni da lahir nnty.. Rindu kick dy msa dlm perut tu.. Hehe... Syg ank papa mama sorg ni semoga membesar dgn sihat syg.. Xsabar jmpa kamu bulan depan.. 💞💕Haihh..

4y ago

Amin.. Terima kasih yunk..