Allahuakbar..

Cuba tgk yg ni double line kan, naik dalam masa 5 minit, due period lagi 2 hari..#pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

Allahuakbar..
19 Balas

still nmpk 1 line sorry, better tggu dlu, msa saya detect awal2 pregnant, saya tggu period lambat lbih 2 mggu bru saya cek, time tu bru nmpk double line, lps tu pergi klinik utk scan just to confirm betul2 before start buku pink, alih2 dr check x nmpk kantung, so dia sruh follow up another 1 week lg , lps scan kli ke-2, bru la nmpk kantung clear2. So sis, jgn stress sgt with 1 line tuu, just wait patiently, rezeki tu akn dtg at the right time bila u pnya body btul2 ready for expecting

1y ago

Alhamdulillah clearblue tnjuk pregnant