Allahuakbar..

Cuba tgk yg ni double line kan, naik dalam masa 5 minit, due period lagi 2 hari..#pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

Allahuakbar..
19 Balas

still nmpk 1 line sorry, better tggu dlu, msa saya detect awal2 pregnant, saya tggu period lambat lbih 2 mggu bru saya cek, time tu bru nmpk double line, lps tu pergi klinik utk scan just to confirm betul2 before start buku pink, alih2 dr check x nmpk kantung, so dia sruh follow up another 1 week lg , lps scan kli ke-2, bru la nmpk kantung clear2. So sis, jgn stress sgt with 1 line tuu, just wait patiently, rezeki tu akn dtg at the right time bila u pnya body btul2 ready for expecting

1y ago

Alhamdulillah clearblue tnjuk pregnant

sy nmpk samar sgt.sy sblum pregnant mmg suka cek upt.kerap sgt, penuh 1box😂😂dah 2kli prgnant, 1st upt sy mmg akn mcmni.samar sangat2.tp sbb dh slalu cek so sy tau kalau xpregnant mmg line T tu bersih kosong xde line lngsung.so bila tgk line samar mcm ni mmg sy syak sy pregnant.tp ikut org juga sis..lg 2,3hri cek lg.kalau makin pekat insyaAllah ada rezeki ❤️

1y ago

Inshaallah, nak cuba clear blue harini

biasanya check upt test ni bila dh lewat period dlm sminggu mcmtu or ada muncul tanda² hamil. sya check upt lpas sy lewat period sminggu dan sy jdi loya² serta pening. sy buat upt test 2 kli dgn berlainan brand. upt first tu naik dua line tpi satu lgi samar² linenya lpstu sy buat lgi satu guna brand lain, alhamdulillah dedua line pekat.

1y ago

Saya dah check dgn clear blue, alhamdulillah positive

sme sy Samar Ms chek..pdhl priod lom lewt lgi..esok Nye chek lgi Lusa chek lgi double line tpi samar..pstu Bru scan..utk cnfirm kn prgnt..alhamdulillah..now dh 9 mnggu..

1y ago

alhamdulillah

tkpe awak repeat upt ni after 48 hoursss inshaAllah line terang ni. mcm sy duluuu naik kabur je pastu buat beli lagi buat lagi smpai puas hati . buat selagi mana tak period .

1y ago

Alhamdulillah double line pn

Kalau nak check before expected menses kena guna 1st urine of the day. Delay menses baru boleh check anytime. Saya nampak satu line. Sorry sis. Nanti test lagi

1y ago

Pagi ni saya dah pakai clear blue, alhamdulillah pregnant

Saya nampak mcm satu. Sis jgn test terlampau awal. Nanti dh few days after missed period baru test. Ni kalau awal sgt takut false hope.

UPDATE: pagi ni saya test, smoga Allah pelihara selalu. Saya doakan yg sedang TTC Allah mudahkan urusannya..

1y ago

amin² ya rabbal alamin..terima kasih atas DOA untuk sy...🥰🥰

Nampak 1 line ja sis. Sy prnh check sblm due periode. Nmpk double line nya. Tak silap 3-4 hari sblm due periode.

1y ago

Alhamdulillah clear blue harini pregnant

yes, i nmpk 2 line jugk .. 1 yg trlalu samar .. apepun tke cre ya .. jgn buat kje berat dlu

1y ago

Tmakasihh