Nak tahu

Cuba share week ke berapa mommies dapat tahu tengah pregnant? ?

738 Balas

nak masuk 3 bulan baru tahu pregnant 😂 sebab saya period biasa saja masa brapa bulan tu. tapi haritu masa sakit pinggang sangat tu yang tak bole bawa bincang baru pergi klinik 😪 tau2 saya pregnant dah nak masuk 3bulan. syukurr baby sihat2 ja.

4y ago

Mcm sy skrg ni la.. Sakit pinggang sgt2 mmg x leh bawa bincang.. Suami urutkan pn x jln.. Masih juga sakit.. Period tiap2 bln juga ada.. Test upt negatif.. Tp perut makin membesar.. Mgkn dh tiba masanya utk pegi klinik cek apa masalah..