Contraction

Contraction 10-15min, perlu datang hospital tak?

5 Balas

mcm sy dlu kontraksi sy tnda guna apps...5mnt skli bru pergi ..g tnds tgk2 kuar drh trus pi pac bkaan 5cm..kalau x kuar drh rsa x gi lg🤣..ank sulong pun sama..kontraksi jgk..tpi x kuar drh..g pac gk..brnk hr sma dua2..klau sis rsa kontraksi berterusan setiap 10 minit &sakit makin dekat² dh blh pergi...klau x tahan..

1mo ago

Kat apps kat manaa eah kalau nk tick if adaa sakit tu 😅

klu da rse sakit gi je hosp...ade org contraction beserta tanda2 klua drh atau air...ade org rse sakit je...lg 1 tgok jarak rumah dgn hosp...klu da rse contraction kerap...ke hosp je puan..risau da ade bukaan...kita xthu..

1mo ago

Alhamdulillah saya dah selamat bersalin 6 hari lepas

trus ke hospital sis.. walaupn sakit x kerap kdg² jln pembuka da 6 atau 8 cm tu

1mo ago

Alhamdulillah. Selamat bersalin 23hb haritu.

kalau mkin kerap better pergi hospital ..

ada tanda lain? klu tak ada no need.