Please Jawab ..

Contoh harini due date kita tapi masih blom ada tanda2 nak bersalin ..so kita patut pergi ke hospital juga ke ?atau tggu tanda2 nak bersalin tu baru pi hospital ?sbab esok due date saya,tapi blom ada tanda2 nak bersalin?

2 Balas

Kalau tak ada kencing manis atau masalah apa2, blh tunggu lg. Doc akan bg ms lg 2 minggu. Kalau tak nnt kena induce pulak..baby tak semestinya keluar awal atau on time.. Kalau risau sgt pi hospital utk check bukaan.

5y ago

Boleh. Utk bg cpt bsalin org kata. Sy xpernah try la. 😁

Boleh ja kalau nk pegi checkk , kadang2 blom ada tanda2 pegi hospital bukaan dh bnykk

5y ago

Tq sis sbab bgitau 😊