Tolong please,,result upt tak sama

Confused sikit pasal result upt,yg nampak dua line tu test time subuh 1st urine,yg upt -ve pula tu test hari yg sama jam 9 pagi,period blm delayed lg,saja test sbb breast sakit n pening,rasa nak tengok result yg mana ni,period irregular ni Update: 30jan24 Just nak update result upt terkini,,period delayed dah 3 hari tapi lepas buat upt -ve wlupn test 1st urine awal pagi tu,sy sertakn gmbr upt,hmm tunggu je la period dtg #advicepls #ingintahu

Tolong please,,result upt tak sama
7 Balas

kalau tgk yg double lines tu tak terang maybe hcg tgh rendah je lagi. if test 1st urine hari lain2 ?

5mo ago

hehe mana2 la. tp pd pengalaman saya tak perlu pun tunggu period delay.. btw jgn miss makan folic acid masa sama setiap hari tau, makan makanan cukup nutrisi . sihat selalu puan 🤗