baby kick hi mommies..nak tanya la rse baby kick tu mcm mana ye..sbb ni anak first..hehehe #19weeks

confius rasanya mcm mana..

9 Balas

sy pulak 19minggu cmtu dh rse bby pusing tp sekali tu je . tu mmg terasa betul . pstu tk rse dh . tp semenjak kebelakangan ni bby dh msuk 21minggu ke atas dh rse bby kick .. rse cm denyut tp slow je . bila kita tekan2 kt tempt bby kick td tu pstu kita biar kn then rse lg bby kick buat dlm 3 4 kli bby kick jugak . mybe nk membesar so tu la yg sy rse hehe . sy dh 21minggu5hari