Saya baru CD14.. Tp positive upt.. Ada siapa2 mcm ni x? Clearblue detect 3w+.. period 5 hari x heavy

5 Balas

Tahniah sis .. saya pernah gugur jugak 2 kali .. semoga urusan dipermudahkan.. doakan saya jugak tau untuk pregnant lagi..

Tahniah sis,,doa kn sy jgk blh prgnt lg..2kali ggur jgk

4y ago

X pe sis doa byak2 moga2 xad ap2 yg brlaku..

Tahniah sis . Doakn sy jgk . Sy 3 kli gugur

4y ago

Amiinn.. Semoga semua ttcian akan merasai double line.. in shaa Allah.. Aamiin 😘

𝑇𝑎ℎ𝑛𝑖𝑎ℎ..

Tahniah sis