salam nak tanya kalau baby 5 bulan cirit birit apa perlu saya buat?risau la dengan keadaan anak....

5 Balas

batter bawak pegi hospital sis..ank sy pun baru je lepas kena , masuk wad . 2x dh terjadi sbb docter pakar cakap penyakit rotavirus . sis nk tau lebih lanjut boleh cuba google

Kalau susu badan teruskan beri susu badan kpd anak. Pastikan tak dehidrasi.

anak sy first kena cirit birit sampai 10% dehidrasi , msuk air..

kalau risau terus ke klinik ye sis..☺️

1y ago

dah pergi doc bagi serbuk utk tenaga tu jew..

klinik