Hai mommy semua bahaya tak kena cirit birit time mengandung najis cair sngt ni nk msuk 7 berak cair

Cirit birit pregnant 11w bahaya tak 🥲

4 Balas

Saya pun Aritu Ada Tanya doktor apa punca berak cair..tak bahaya ke kat kndungan doktor kata sbb prmknan dia suruh bnykkn minum aiskosong. Spya dpt redakan perut.

bahaya sis bole meyebabkan kontraksi... pg klinik k.. bnyakkan minum air puti. n apa yg apa makan meyebabkan cirit birit stop makan

Saya pun kena sis. Dah 4 hari dah ni. Pastu perut memulas tak selesa. Pergi klinik dr bagi ubat angin je 😭😭

2y ago

pergi klinik lh sye kes slh mkn kerabu jd mcm ni dia tngk mcm simpton ke arah angin kot angin pun boleh berak cair time ngdum ni

Jumpa doc ya. Nanti doc bagi ubat yg sesuai utk preggy mom.