Pregnant

Cirit birit dah makin slow tapi dtg lenguh dari pinggang ke bawah ya Allah memg x senang duduk nk g hospital kn baru25w mcm plik plak serius memg badan x sedap

1 Balas

Pegi je sis. Kita tak tahu baby okay ke tidak dkt dalam. At least bila dah check kita tahu baby okay ke tak.

4y ago

Btl.. Kdg xde rs sakit apa pn tp bila instinct tu dh rs ada yg x kena sy trs je g check. Prnh jd sblm ni, ank meninggal dlm prt.. Xde rs skt prt wlu sikit pn, xde keluar drh ke pe kt bwh, cm perasan bby mcm krg grk drpd sblm²nya & instinct tu rs something wrong tp sbbkan ada appointment dgn pkr dlm ms terdekat sy bertangguh². Finally bila jmpa ms hr appointment tu pkr sahkan bby dh xde. Meninggal dlm kndgn mgkn dh lebih seminggu. Trauma sampai skrg.. Sbb tu klu ada rs mcm x sdp t je sy ajk husband g check.