Isteri Tidak Pandai Bergaul & Pendiam, Para Suami Kena Faham Ciri-Ciri Introvert & Patut Bersyukur!

Ciri-ciri introvert bukan bermakna seseorang itu sombong ataupun pemalu. Personaliti yang ada pada dirinya membuatkan mereka suka bersendirian. Jom baca di sini: https://my.theasianparent.com/ciri-ciri-introvert

Isteri Tidak Pandai Bergaul & Pendiam, Para Suami Kena Faham Ciri-Ciri Introvert & Patut Bersyukur!
3 Balas

Masing² banyak kelemahan dan kelebihan. Yang pasti saya tak suka suasana yang dok bergosip memanjang. Saya okay je bersembang as long orang tu tak cakap benda yang boleh menghiris hati/perasaan. Kalau tak sengaja sekali dua masih okay tapi memang jenis lepas hurm so maaf lah

saya la ni..lama tau amik masa nak serasi..ngn mil pon saya x bnyak sembang..suami pulak bising dia kata pegi mana2 x menyembang pon..saya kata lantak la..dia x tau struggle tau..lagi la ramai orng rasa nak cepat balik..boleh hilang mood berhari2 kalo dipaksa

👍👍