CHEK BUKAAN

chek bukaan memang sakit ke..tadi sya skit prut 34 week..pegi hsptl tros kena seluk..sakit betol rasa 😭😭😭..mcm mna nak kurangkan rasa sakit nanti..nurse marah saya sebab angkt punggung 😭

9 Balas

kena bertenang and guna teknik pernafasan yg betul. Jangan keraskan badan. Plus, kena kerap bersama suami so lubang tu tak ada lah ketat sangat. saya masa kena check bukaan tu, malam tu baru lepas bersama suami. Okay je rasa, sebab kita punya tu dia dah mengembang. hihihi

9mo ago

sya pon bru lpas brsma suami mlm tu..tpi skit jugak 😢