baby kembar

checkup baby 19 and scan baru tahu baby twins..sy tak ada sejarah kembar begitu juga suami..kami memang terkejut dan gembira..cumanya nak minta tips penjagaan kandungan yang hamil kembar..ni first baby?

19 Balas

tahniah ..sama la ...sy pon lahirkan kembar pmpn ni tahun lepas... baby kembar ni lasak sket ..lagi2 dlm perot...tiap malam dorang berjaga... alhamdulilah da cecah usia 10 bulan ... harap awak dgn baby twin sihat ye...semoga sume dipermudahkan

4y ago

minta tips pnjagaan dri puan😅😅 sy ibu muda..puan..bru kahwin tau tau preggy..tapi syukur alhamdulillah puan dua dua tak mragam la sofar😂

wahhhh..tahniahhhh...sy pon teringin nak ada anak kembar...fmlybsuami dgn sy dua2 xda genetik kembar..hehe..so agak mustahil nak dpt kembar..mungkin puan insan terpilih...hope puan jaga kanfungan baik2..

wah bestnya twin. tahniah. xdek pengalaman ade baby lagi😅moga dpermudahkan urusan spanjang kehamilan sampai lah beranak nanti. doakan saya jugak ye. 1st time pregnant

tahniah... maaf sy tkde pngalaman.. tpi sy prnh tnya org yg ada ank kmbar diorng kata kne bnyk bersengkang mata... 😅 smoga dipermudahkan ye ibu²

Waaa a.. Tahniah, Alhamdulillah. Semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye sis. Aamiin🤲🏻🤗💕

saya bru shj lahirkan twins..alhmdulillah normal..cuma skrg kne warded sbb nk brt naik skit

tahniah saya teringin baby kembar dari suami ade genetik tapi tetap blm dapat

Alhamdulillah.. Wahh kembar.. Idaman setiap ibu nk kembar tu... Hihi

Alhamdulillah. Tahniah sis. Doakan sy ada rezeki preggy jugak ye. 😊

4y ago

Aamiin. Terima kasih sis ☺️

Alhamdulillah Tahniah semoga ibu dan Kandungan sihat selalu..