4 minggu, bulan 2 dtg scan

Check pagi tadi naik 2 line. P klinik sahkan. 4 minggu dah. Awal bulan 2 kena dtg scan sebab dr kata nak scan awal2 tak nampak. Ada yg macam ni tak? Korang scan minggu ke berapa? Sebelum scan lagi sekali korang buat test upt lagi sekali tak mptom2 sy rasa pening2, pagi2 mual, payudara tegang sakit sgt. #ttc8tahun

4 minggu, bulan 2 dtg scan
39 Balas

Same dgn sy sis. Lewat period 3 hri je. Sbb sblum ni mmg regular je dtg period. Test Upt double line. Ptg tu gi klinik dktor britahu kndungan bru 4 week. Dktor sruh dtg blik mse kandungn 6 week sbb bru2 lagi mmg tak nampak. Simpton sy lebih kurang sis, payudara tegang n sakit. Cume takde mual2 dan pening pom. Selera mkn je makin bertambah2.

2y ago

Kan payudara lani memang tegang & sakit. Perut dah rasa cramp2 dah. Alhamdulillah semoga baik2 saja kandungan kita sis. Tahniah sis 😃