4 minggu, bulan 2 dtg scan

Check pagi tadi naik 2 line. P klinik sahkan. 4 minggu dah. Awal bulan 2 kena dtg scan sebab dr kata nak scan awal2 tak nampak. Ada yg macam ni tak? Korang scan minggu ke berapa? Sebelum scan lagi sekali korang buat test upt lagi sekali tak mptom2 sy rasa pening2, pagi2 mual, payudara tegang sakit sgt. #ttc8tahun

4 minggu, bulan 2 dtg scan
39 Balas

Sy 1st scan sbb nk sahkan preggy masa 2-3wk nampak kantung ja cenonet 😹 2nd time scan kt emergency sbb ada bleeding skit msa 5wk nmpk bulat kecik ja. 3rd time buka buku pink n jmpa doc msa 10wk.. Dh ada jantung nmpk bntuk kepala kaki tgn dh. Smg baby kita semua membesar sihat sempurna tanpa ada mslh. Aamin 🌹