4 minggu, bulan 2 dtg scan

Check pagi tadi naik 2 line. P klinik sahkan. 4 minggu dah. Awal bulan 2 kena dtg scan sebab dr kata nak scan awal2 tak nampak. Ada yg macam ni tak? Korang scan minggu ke berapa? Sebelum scan lagi sekali korang buat test upt lagi sekali tak mptom2 sy rasa pening2, pagi2 mual, payudara tegang sakit sgt. #ttc8tahun

4 minggu, bulan 2 dtg scan
39 Balas

saya bru je pegi scan td ikutkan tarikh last period patutnya dah 8minggu tp scan td janin masih kecil bukan saiz 8minggu tpi heartbeat da ada so kena repeat scan lg laa dlm 2@3 minggu.. btw tahniah sis jaga diri elok2 jgn skip folic acid yaa 😊

2y ago

Alhamdulillah. Terima kasih sis 😀