Period sy last dtg 17/4 hritu..smpai skrg tak dtg lg priod..cek upt 2line..sy prgnt ke?

Cek docktor ckp awal lg. Tggu dlu..pendapat korang mcm mana plk..mklumlh sy xde pengalaman ..,☺ trima kasih pd sudi mnjwab..

3 Balas

2line tu pregnant lah sis ?? Mcm saya haritu lewat period 45 hari . Cek upt 2line sampai 2 3kali cek 😂 lepas 2 hari .. p klinik cakap nak scan confirm pregnant .. scan dah 6w3d ☺️ dah dengar jantung baby .. tapi masih kecik lagi .. sekarang 7w .. Alhamdulillah baby 1st . Lagi satu doktor ada cakap kalau kita period tak teratur tak bleh kira tarikh last period kita .

Memang pregnant sis huhu saya cek upt masa sakit gila pinggang sehari before tarikh period double line and then lps seminggu tk dtg period cek kt klinik mmg tknmpk apa bila scan perut lelagi jenis kurang air and bru a few weeks. Klau dh 6 weeks insha Allah nampak and saya scan masuk bawah.

cek sdri naik 2 line..cek doc naik jgk 2 line.. lpstu cek lg skli dgn doc lain² dlm 4/5 hri kemudian ,doc tu cek pon naik 2 line..dia suruh dtg lg 2 minggu scan..korg rasa cm mana

2y ago

yeke..sebb hritu scan xnmpk ppe lg..doc ckp awl lg..