Air susu kee?

Cecair jernih yg keluar dari puting tu apa yer??? Itu normal ker??? Saya ingatkan puting basah sebabkan air susu, bila cek balik cecair jernih n melekitt. ?? Sy pregnant 29 minggu

6 Balas

Klo mcm kuning2 sikit kolustrum tu. Tu la susu paling baik utk baby bila lahir nanti. Mmg warna dia kuning2 sikit and likat2 sikit gitu.

Tu namanya kolostrum. Sangat bagus utk baby bila lahir nanti. So jangan picit2. Bersihkan nipple guna kain lembab utk elak tersumbat.

5y ago

Sama2 ♥️

Normal..dan itu Susu awl sis tuk bby..susu yg bgus tuk antibodi bby yg 1st susu tu 😉

normal sis.. tu la susu.. sy wk19 hr tu pn dh start ade..

Normal.

Normal