Hb Low kurang darah

Cara untuk menambahkan darah..? Tapi terlebih darah nnti darah tinggi pula..huhu😅 Checkup nurse ckp 9.6..😑 #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #darahrendah #pengalaman

18 Balas

sy mkn jmbu batu n mkn obimin je kk bg hb x pernh bawah 12. cara sy mkn jmbu batu. sblm mkn tgh hr.. mkn dgn kacang almond. stgh jm lps tu br mkn nasi. xde la hr2 jmbu bt selang seli dgn buah oren ke. klu minum susu apa2 jenis pon., selang 2 jam dgn semua waktu mkn. sy bfast 8am minum susu 10am. 12am mkn buah + lunch In sha Allah

2y ago

waahh..tq 4info😘👍