Hb Low kurang darah

Cara untuk menambahkan darah..? Tapi terlebih darah nnti darah tinggi pula..huhu😅 Checkup nurse ckp 9.6..😑 #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #darahrendah #pengalaman

18 Balas

Nina Alias: Mcm saya, iv drip cosmofer melalui tangan, sekali tu je kena. Saya tanya juga kt nurse kk sini, cosmofer tu mcm mana dia masukkan, sbb ada baca orang yg kena cucuk kt punggung, lepas tu kena sampai berhari2. Nurse cakap 'skrg ni melalui iv drip kt tangan je, kalau dulu2 kena cucuk kt punggung'. Tp tu la, saya mmg kena sekali tu je iv drip cosmofer, masuk terus ikut dos dia kt tangan. Doktor tak tangguh2 dah nak bg cosmofer tu walaupun hb 10 lebih, nak elak dr makin turun sbb dah 32 minggu sekarang.

2y ago

🙄kenapa kena cucuk kat punggung? teruk sgt ke Smpai kena cucuk..😔