Hb Low kurang darah

Cara untuk menambahkan darah..? Tapi terlebih darah nnti darah tinggi pula..huhu😅 Checkup nurse ckp 9.6..😑 #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #darahrendah #pengalaman

18 Balas

Darah tinggi & hb lain tauuu sis. Kalo nk naikkan hb, boleh bancuh 1 glass air pati delima gulsan mase telan zincofer tu. Insya Allah u bleh telan & x rase pelik. Pastu amalkan buah jambu batu setiap kali lepas meals. Elakkan coffee & chocolate. Nk minum milo okay but make sure ade selang masa 2 jam lepas meals tau

2y ago

huhu😉yg kesukaan tu la jadi penyebab agak..coffee n teh😅 LPS ne..kena elakkan demi si comel😘