mcm nk tahu jantina bayi ketika dalam kandungan

Cara mengetahui jantina lelaki atau perempuam

14 Balas

Details scan boleh buat 18weeks-23weeks Selain tau jantina kita boleh tau keadaan baby kita dri kepala smpai kaki..dan struktur tulang,jaru,otak dan lain² ag

sy dh 29minggu 4hri xscan lgi 😣 sbb rmai dkt klinik .. 15.9 ni bru scan tpi xthu lh scan tgk jantina ke tgk berat bby or bby ok ke sbb sy hb low 9.5 hri tu

4y ago

misi yg jaga saya ada bgi tips haritu.. kalau nk ubat cepat serap dlm tubuh kita, kita kena mkn ubat tmbh darah tu dgn air sunquick(tanpa gula) atau buah oren.. saya try amalkan apa yg dia ajar.. alhamdulillah hb sya ok..12.7, sis blh try tips ni, moga2 hb sis naik nnti.. btw sya mkn ubat dgn buah oren sunqist, sya mkn buah 2hari skali..

Details scan en. Dalam 20 minggu ke atas dah boleh tau/confirm jantina anak en 🙂✌🏻

scan 8 bulan lagi bagus mcm sy dulu awal ckp perempuan scan 4d masa 8 bulan lelaki

kena g klnik dan buat ujian ultrasound@scan blh leh dpt tahu jantina bby 😉✌

scan di klinik. seeloknya slps 20 week. InshaaAllah jelas.

suruh mak cik bawang telek..

through gender scan..

scan puan

scan

Post reply imageGIF