Saya period tak teratur, ni dah 3 bulan tak datang, hmm ada peluang ke nak mengandung sedih la 😔

cane korang?

5 Balas

Saya dari bujang mmg period x regular. 1 tahun sy period 5 atau 6 kali je. After kawin hampir 2y baru pregnant. Anak da nk masok 3year da skrg. Baby 2nd sy pregnant after 6m xperiod. Tp da gugur masa kandungan 7weeks (feb2021). Skrg sy pregnant balik anak no3. Baru buat upt 5hari lps, positif. Blm scan lg. InShaaAllah ada rezeki tu. Yg penting usaha, byk doa dan tawakal ok...

Insyallah ada peluang awak. Doa yang baik2 ya. Saya dr detect pcos , period dlm setahun ada dlm 5-6 kali je. Dr ckp mmg peluang nak mengandung tipis tapi kuasa tuhan awak saya boleh pregnant sekarang tunggu hari nak bersalin je. Sebelum dapat tahu pregnant pun saya 6bulan tak period. Insyallah rezeki tu ada 🫶🏻

saya period x teratur.. Dari umo 15 lagi.. setahun 3 4 kali je.. tapi Alhamdulillah rezeki saya bunting pelamin.. now anak dah 1y 11m .. and sekarang jugak dah pregnant 2m dalam xsedar.. Yelaa.. period x teratur kan.. setakat x period 2 bulan tu biasa je..

inshaAllah ada, saya pun mcm tuh. sampai taktau sebenarnya da pregnant sbb period tak teratur. fikir positif okay .

insyaallah ada