28 mggu 2 hari?...da start kene kire gerak baby...

camane nak kire gerak baby?mc sruh kire tendangan yg kuat shj...klau x cukup 10 camane????kalau campur tendangan yg slow cukup la 10@ lebih

2 Balas

Untuk first time mother, mmg confuse sikit. Tp u know your baby best. Bila busy kdg2 xperasan dia gerak. Perhatikan pola gerak baby puan dulu. Kalau nk start kira minggu depan pun boleh. Kt hospital kami prefer ibu2 start kira mulai 30 weeks

yup mmg kira tendangan y kuat je..tpi,if sisi risau baby x aktif boleh pergi klinik