nak tanya

cam mana cara nak hilangkan keputihan ? ..sis tertekan dgn keputihan yg xbrhnti..kluar mcm air je rase..xselesa ? ..tolong please?

2 Balas

Keputihan warna apa? Keputihan sebenarnya normal, lebih-lebih lagi ketika hamil. Yg tak normal bergantung kepada warna dan baunya. Tekstur keputihan mcm mana? Pekat atau licin?

5y ago

Sekiranya puan mengalami keputihan sehingga menyebab kn pertukaran warna & bau, seperti yg puan nyata kn d atas keputihan sehingga berwarna hijau, sebaik nya puan kena inform dengan pihak kesihatan. Sekiranya puan mengandung pada masa ini, perawatan selanjut nya perlu d lakukan. Utk mengelak kn sebarang komplikasi seperti jangkitan pada bayi semasa proses kelahiran

Kna minum byk air putih.. Seeloknya 3 liter sehari..