Umur berapa anda menimang cahaya mata pertama?

Voice your Opinion
Sebelum usia 25 tahun
25-30 tahun
31-35 tahun
35 tahun dan ke atas

951 respon

44 Balas

Tahun ni cukup 6 tahun perkahwinan dn alhamdulillah dikurniakn 2cahaya mata..dan di buln Ogos jugk umur sy masuk 24thun cukup🥰

Kwin umo 19 dpt chaya mata umo 22 . Wlaupun rasa Awal n muda , sy anggp tu rzeki dri Allah . Allah akn kasi ditepat waktu nya .

ank 1st umur 31 lps 3 thn kawin & 3 kali keguguran..skrg ank dh 4 & bkl keluar lg sorg feb 2025 insyaAllah.. 😃

sy kawin awal januari umur 32..alhamdulillah bakal menimang cahaya mata nov ni..doakan semog dipermudah urusan

Alhamdulilah baru skrg allah beri rezeki 35tahun ttc 10thn, Semoga kandungan sihat 9bulan ..amin

27tahun 5bulan .. Alhamdulillah.. hadiah 1st anniversary kahwin bulan 2 .. due bulan 10

Bulan 9 nie genap 25 thun .. baru nak dpat ank pertama bersalin awal bulan 1 thun depan

bakal menimang cahaya mata yg ke 2 tahun dpn due date bln 1 ..umur saye dh msok 26thun

Kahwin 25yrs and got pregnant at 26yrs, due baby bulan 11 nanti hehe ☺️

1mo ago

same wif me...but now i'm 35 already n otw ank k4...he,sy doakn smoga smua yg bkl trima chya mta dprmdhkn urusan n dbri kshatan yg baik ibu n bby..insyaAllah..aamiin

Kahwin 24 tahun insyaAllah bulan 9 ni bakal menimang cahaya mata pertama 🥰